Териториалните планове за справедлив преход отново предизвикаха напрежение между опозиция и

...
Териториалните планове за справедлив преход отново предизвикаха напрежение между опозиция и
Коментари Харесай

Ново напрежение в парламента - опозиция и управляващи се скараха заради териториалните планове

Териториалните проекти за обективен преход още веднъж провокираха напрежение между съпротива и ръководещи. На днешното съвещание болшинството от депутатите отхвърли предлагането на Българска социалистическа партия за незабавно евакуиране на териториалните проекти, преправянето им и едвам тогава да се върнат на Брюксел. След това Тошко Йорданов от  " ИТН " разгласи за безсмислено гласуваното през вчерашния ден съглашение сред държавното управление и синдикатите в енергетиката.

" Народното събрание одобри едно решение, което е безсмислено. Когато спорят две страни - ръководещи и протестиращи, с цел да има решене, би трябвало да има единодушие от двете страни. А ние имаме единодушие единствено от ръководещите, а другите са на " Тракия " и Хаинбоаз. Защо приехме нещо, което е вашата позиция, другата не се съгласи и хората са на автомагистралите? ", съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ. 

" Току що, господин Йорданов, скъса пет от шестте претенции, с които протестиращите пристигнаха на договарянията ", сподели Васил Стефанов от ПП-ДБ , а Йорданов му отвърна с думите: " Идете и го обяснете това на автомагистралата ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР